Om henriette

Kvalitet i behandling

I Roskilde bymidte, tæt på tog og bus
Ingen ventetid

Om mig

Jeg er 53 år, mor til for tidligt fødte tvillinger (nu 19 år gamle). Dette har på mange måder præget i mit arbejdsliv, da jeg fra centrum af eget liv, har oplevet at stå med 2 meget sårbare børn, hvor jeg var nødt til at tænke og handle helhedsorienteret for at hjælpe mine børn bedst muligt.

Jeg har derfor sat mig grundigt ind i sammenhængen mellem krop, psyke, ernæring, opvækst, traumer, hjernens udvikling, omgivelsernes betydning og meget andet. Dette hjalp mig med at forstå, hvordan jeg kunne støtte mine egne børn, samtidig med at det åbnede et bredt perspektiv for, hvordan jeg kunne hjælpe de klienter, jeg mødte i mit arbejde som psykolog.

Min uddannelse
  • Specialist i Kognitiv terapi
  • Schematerapi, avanceret niveau
  • EMDR
  • Naturterapi
  • Godkendt specialist i psykoterapi v/ Dansk Psykolog Forening
  • Specialpsykolog i voksen psykiatri v/ Danske Regioner

 

For dig som klient betyder det, at du hos mig som psykolog er sikret høj behandlingsmæssig kvalitet, hos en psykolog der kan kikke hele vejen rundt om dig som menneske.

Mig som privatperson

Som privatperson er jeg meget interesseret i sundhed, økologi, natur og biodiversitet. Jeg går lange ture, dyrker yoga og mediterer. Jeg elsker at være ude i naturen, som jeg bruger aktivt for at finde og genfinde balancen.

Siden jeg var barn, har jeg været spirituelt interesseret, og som voksen har jeg brugt megen tid på at arbejde med min egen personlige udvikling. Jeg plejer at sige, at jeg har slugt et helt bibliotek, hvoraf en stor del af bøgerne har handlet om psykologi, sundhed, krop/psyke-sammenhæng, natur og spiritualitet. 

Hvis du syntes, at ovenstående matcher dine behov og behandlings ønsker, så kontakt mig for at høre nærmere om dine muligheder.

Mine kontaktoplysninger er: