Priser & Info

Priser per 1. Juni 24

Tilskud

Da jeg er autoriseret psykolog, betyder det, at du kan modtage tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du har tegnet en sygeforsikring hos dem, OG det du kæmper med, falder indenfor deres dækning. For unge mellem 18-25 år er tilskuddet typisk på 450 kr per gang. For folk over 25 år er tilskuddet på 300 kr. 

Har du tegnet en sundhedsforsikring (f.eks. via din arbejdsplads) har du som regel mulighed for at få betalt hele eller dele af din behandling hos mig. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre nærmere om din “frit valgs mulighed” for at vælge mig som din psykolog. 

Jeg modtager sommetider også klienter henvist direkte fra sundhedsforsikringen Prima Care. Her er det Prima Care, der henviser til behandling hos mig.

læge henvisning

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Derfor kan du desværre ikke bruge henvisning fra din egen læge til at modtage offentligt tilskud til behandling hos mig. Men det står dig naturligvis frit for at gå hos mig som privatbetalende eller via din sundhedsforsikring.

Betaling

Betaling sker som udgangspunkt via mobilePay i slutningen af hver session. Du har også mulighed for at betale kontant eller via netbank. 

Hvis du har fået tilsagn fra din sundhedsforsikring om, at de betaler for din behandling hos mig “som frit valgs psykolog”, så afregner jeg din behandling med din sundhedsforsikring. Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme et mindre egenbetalingsbeløb, hvis din sundhedsforsikring kun dækker op til et vist beløb. Restbeløbet afregner du med mig efter hver session. 

Er du medlem af Sygesikringen Danmark videresender jeg dem elektronisk din faktura, som de efterfølgende giver dig et tilskud til. 

Nogle klienter går hos mig med henvisning direkte fra Prima Care. Her er det Prima Care, der henviser til mig, og Prima Care der betaler  regningen, så længe deres betalingstilsagn varer.

Afbudsregler

Du bedes melde afbud eller foretage ændringer hurtigst muligt, dog senest 24 timer i forvejen. Hvis du udebliver eller melder afbud senere end 24 timer i forvejen, vil du blive opkrævet et beløb svarende til sessions honoraret. Du kan melde afbud på sms, telefonsvarer eller mail.

Tavshedspligt & Etik

Psykolog titlen er en beskyttet titel, som kun universitetsuddannede psykologer må benytte. Titlen autoriseret psykolog gives til psykologer, der har gennemført et videreuddannelsesforløb, og er blevet autoriserede af Psykolognævnet under Socialministeriet. 

Som autoriseret psykolog har jeg tavshedspligt og alle de oplysninger, jeg modtager, behandles fortroligt. Jeg efterlever de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Se min privatlivspolitik her. Læs om anvendelse af cookies her.

Priser

Tilskud

Hvis du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud derfra, da jeg er autoriseret psykolog. Har du en sundhedsforsikring f.eks. via din arbejdsplads har du ofte mulighed for at få betalt hele eller dele af din behandling hos mig.

Kontakt din sundhedsforsikring for at høre nærmere om dine muligheder for at vælge mig som din psykolog. Jeg samarbejder bl.a. med sundhedsforsikringen.

læge henvisning

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Derfor kan du desværre ikke bruge henvisning fra din egen læge til behandling hos mig. Men det står dig naturligvis frit for at gå hos mig som privatbetalende.

Betaling

Betaling sker som udgangspunkt via mobilePay, men du har også mulighed for at betale kontant eller via netbank.

Afbudsregler

Du bedes melde afbud eller foretage ændringer hurtigst muligt og dog senest 24 timer i forvejen. Hvis du udebliver eller melder afbud senere end 24 timer i forvejen, vil du blive opkrævet et beløb svarende til honoraret. Du kan meldes afbud på sms, telefonsvarer eller mail.

Tavshedspligt & Etik

Som autoriseret psykolog har jeg tavshedspligt og alle de oplysninger jeg modtager, behandles fortroligt. Jeg efterlever de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Psykolog, cand.psych., er en beskyttet titel, som kun universitetsuddannede psykologer må benytte. Titlen cand.psych.aut gives til psykologer, som har gennemført et videreuddannelsesforløb og er blevet autoriserede af Psykolognævnet under Socialministeriet. Se min privatlivspolitik her. Læs om anvendelse af cookies her.