Sådan finder du vej

behandling-psykolog.dk

Algade 33, 3. sal, 4000 Roskilde
Tæt på tog og bus

Find vej

Mit kliniklokale ligger i psykologfællesskabet “Via Cordis” på adressen:

Algade 33, 3. sal, 4000 Roskilde

Når du ankommer i klinikken på 3. sal, bedes du tage plads i vores venteværelse, indtil jeg kalder dig ind. Har du tid hos mig efter kl. 17, kan hoveddøren sommetider være aflåst. Benyt da dørtelefonen til venstre for indgangspartiet.

Da vi er mange forskellige psykologer i Via Cordis, betyder det, at du ikke kan finde mit navn på navneskiltet. Gå derfor efter navnet Via Cordis. Sæt dig i vores venteværelse på 3 sal, så henter jeg dig der.

Praktisk

Klinikken ligger i gåafstand fra Roskilde station og busholdeplads.
Kommer du i bil er det letteste at parkere i P-huset på Sortebrødre Plads. De 2 første timer er gratis, du skal dog huske at registrere din parkering, uanset hvor længe du parkerer. Til det er det lettest at bruge en parkerings app som f.eks. Easy Park.

Har du svært ved at finde vej, så kontakt mig via