Kontakt

Kontakt mig gerne

Mange af mine klienter kommer på anbefaling fra andre. Indledningsvis ønsker folk ofte at høre, om jeg kan hjælpe dem med lige netop det problem, som de står med. Hvis det er tilfældet for dig, kan du til at begynde med finde information på min hjemmeside om, hvilke ting jeg har specialiseret mig i at behandle, hvilke uddannelser jeg har taget, samt hvilke terapeutiske metoder jeg anvender.

Ønsker du yderligere viden om om mig, eller at få en snak om, hvorvidt jeg kunne være den rette til at hjælpe dig?  Eller har du spørgsmål omkring min klinik, betaling eller lignende, ja så er du meget velkommen at ringe eller skrive til mig for at høre nærmere.

Skriver du til mig via mail eller SMS bedes du undlade at sende personfølsomme oplysninger. Skriv blot at du gerne vil ringes op af mig, samt hvilket telefonnummer du gerne vil kontaktes på. Så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt, som regel indenfor 24 timer.

Ringer du til mig, sker det tit, at jeg ikke kan svare telefonen lige med det samme. Du er velkommen at lægge en besked på min telefonsvarer, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.