Mindtoolbox

Mindtoolbox

En online værktøjskasse for angst, OCD, stress og traumer

mindtoolbox

Jeg er i færd med at udvikle en online psykologisk værktøjskasse for folk med angst, OCD, stress, traumer og PTSD. Værktøjskassen hedder MindToolbox. De første dele af MindToolbox forventes færdig i løbet af årskiftet 2024/25. Til den tid vil du kunne finde MindToolbox på www.mindtoolbox.dk.

MindToolbox er en let anvendelig step-by-step vejledning med tilhørende guidede værktøjer til dig, som på egen hånd ønsker at arbejde med at håndtere og nedbringe dine symptomer. MindToolbox består af videoer, guidede lydfiler, instruktioner, meditationer, virksomme øvelser, informative tekster m.m. 

Alt sammen lige til at bruge i din hverdag. 

Hvem kan bruge MindToolbox?

MindToolbox er for alle der søger hjælp til og vejledning i, hvordan de på egen hånd kan arbejde med at forstå, håndtere og nedbringe deres symptomer, samt finde vej mod større livskvalitet og glæde.

Du behøver ikke tidligere at have modtaget psykologbehandling for at kunne anvende MindToolbox.

Hvorfor er MindToolbox relevant?

Ventetiden på lægehenvist psykologbehandling er utrolig lang. Det går ud over dem, der ikke selv har råd at betale, og dem der ikke har en sundhedsforsikring. Andre oplever, at de efter endt behandling fortsat har brug for hjælp til at fastholde deres fremskridt eller måske ligefrem ønsker at fortsætte deres positive udvikling. At hjælp disse mennesker er formålet med MindToolbox.

Hvad koster MindToolbox?

Meningen med MindToolbox er, at den skal være tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Prisen på MindToolbox bliver derfor så billig, at alle har råd.

Er du interesseret i at teste MindToolbox
før den bliver færdig? – Helt gratis!

Omkring sommer 2024 bliver det muligt at teste  MindToolbox for dem, som er interesserede i dette. Første del af MindToolbox kommer til at handle om angst. Hvis det matcher dine ønsker og behov er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om dine muligheder.

Mine kontaktoplysninger er: